top of page

Benvinguts a visió&educació

El Col.legi d'Òptics-Optometristes de la Comunitat Valenciana (COOCV) i el Colegio Oficial de Ópticos-Optometristas de la Región de Murcia (COORM), et donem la benvinguda a aquest espai web destinat a obrir-te els ulls mentre estudies la teua formació bàsica. Volem fer-te partícip de la importància que té la cura de la visió en l'escola i en el rendiment dels teus estudis. La creació d'aquesta web va dirigida a l'alumnat d'Educació Primària, Educadors i Educadores, Pares i/o Tutors, per donar a conèixer l’importància d'una bona salut visual dels alumnes per a rebre i gaudir d'un bon aprenentage. D'altra banda, mostrem el treball dels òptics-optometristes, els professionals sanitaris que cuiden la teua salut visual i tot allò que et pot ajudar a sol.lucionar els problemes visuals.

Visió en l'educació primària

"Al menys cal fer una revisió anual de la vista ja que un de cada quatre xiquets i xiquetes en edat escolar (el 25%), sofreix problemes visuals que no són detectats a la vida quotidiana i que afecten al seu rendiment escolar".

Events

Dissenya la mascota de Visió&Educació  

Dissenya la nostra mascota per a Visio&Educació i guanya un cap de setmana gratis amb els teus pares en l’Hotel del Joguet d’Ibi. Edició especial per a alumnes de primària de la Comunitat Valenciana i la Regió de Murcia. 

Al menys cal fer una revisió anual de la vista ja que un de cada quatre xiquets i xiquetes en edat escolar (el 25%), sofreix problemes visuals que no són detectats a la vida quotidiana i que afecten al seu rendiment escolar... LLEGIR MES

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Noticies
1/5
bottom of page