top of page

Benvinguts a visió&educació

El Col.legi d'Òptics-Optometristes de la Comunitat Valenciana (COOCV) i el Colegio Oficial de Ópticos-Optometristas de la Región de Murcia (COORM), et donem la benvinguda a aquest espai web destinat a obrir-te els ulls mentre estudies la teua formació bàsica. Volem fer-te partícip de la importància que té la cura de la visió en l'escola i en el rendiment dels teus estudis. La creació d'aquesta web va dirigida a l'alumnat d'Educació Primària, Educadors i Educadores, Pares i/o Tutors, per donar a conèixer l’importància d'una bona salut visual dels alumnes per a rebre i gaudir d'un bon aprenentage. D'altra banda, mostrem el treball dels òptics-optometristes, els professionals sanitaris que cuiden la teua salut visual i tot allò que et pot ajudar a sol.lucionar els problemes visuals.

Visió en l'educació primària

"Al menys cal fer una revisió anual de la vista ja que un de cada quatre xiquets i xiquetes en edat escolar (el 25%), sofreix problemes visuals que no són detectats a la vida quotidiana i que afecten al seu rendiment escolar".

Events

Dissenya la mascota de Visió&Educació  

Dissenya la nostra mascota per a Visio&Educació i guanya un cap de setmana gratis amb els teus pares en l’Hotel del Joguet d’Ibi. Edició especial per a alumnes de primària de la Comunitat Valenciana i la Regió de Murcia. 

Al menys cal fer una revisió anual de la vista ja que un de cada quatre xiquets i xiquetes en edat escolar (el 25%), sofreix problemes visuals que no són detectats a la vida quotidiana i que afecten al seu rendiment escolar... LLEGIR MES

Noticies
bottom of page